Datoen er fastsat og Bisseruplejren er booket, så det er nu I skal sætte kryds i kalenderen og glæde jer til hygge, gensyn, nærvær og leg.

Denne gang starter vi fredag d. 4. oktober 2019 med løbende ankomst ml. kl. 16.30 – 17.30 og søndag d. 6.oktober 2019 siger vi tak for denne gang ca. kl. 11.00

Familielejren er for forældre og deres børn I alderen 0-12 år, hvor programmet er tilrettelagt, så der er fællesaktiviteter for børn og voksne, men også tid til fri leg og hygge. Nogle aktiviteter er aldersopdelt, mens andre er for alle.

Temaet er denne gang Pippi Langstrømpe. Astrid Lindgrens fortælling om verdens stærkeste pige, der bor alene I Villa Villekulla, rummer så mange sjove aktiviteter og måder at anskue verden, at vi bliver nødt til at udforske det lidt mere. Pippi er tingfinder, hun elsker at more sig med andre, ligger omvendt i sin seng, hun gør alle voksenkedelige gøremål til en leg, og så deler hun gaver ud til gæsterne på sin egen fødselsdag.

På lejren synger vi bordvers, beder Fadervor og taler om Gud i relation til Pippis univers.
Om aftenen, når børnene sover, er der tid til voksenhygge - så husk babyalarmerne.
Tilmeldte forældre vil blive spurgt om at stå for programpunkter på lejren. Hvis alle byder ind, bliver lejrens program meget sjovere og mere indholdsrigt. Der vil være små tjanseopgaver for hver familie gennem hele weekenden, dog bliver maden
lavet af køkkentanter.

indbydelse-familielejr-paa-bisserup-2019-pdfIndbydelse